Όλα τα προιόντα μας παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας.

 Η παράδοση γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ Courier. Σε περιπτώσεις παραγγελίας με υπερβολικό βάρος ή όγκο, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.
Σας ευχαριστούμε

Κόστος Αποστόλης

α) Για αποστολές παραγγελιών η μεταφορά θα γίνεται με την ΕΛΤΑ COURIER με χρέωση 2€ αν η πληρωμή γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Σε περίπτωση που ή πληρωμή της παραγγελίας γίνει με αντικαταβολή τότε η χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής(1,2€) ανέρχεται στο ποσό των 3,2€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Για αγορές αξίας άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για μεταφορές άνω των 55€  η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

   β) Για αποστολές παραγγελιών που αφορούν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα(οργανά γυμναστικής) η χρέωση γίνεται ανάλογα με το βάρος και τον όγκο του προϊόντος. Σχετικά με το τελικό κόστος των μεταφορικών και της παραγγελίας ενημερώνεστε καθώς ολοκληρώνετε την παραγγελία σας πριν οριστοκοποιήσετε την παραγγελίας σας.

    

δ) Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων.