Όλα τα προιόντα μας παραδίδονται κατευθείαν στην πόρτα σας.

 Η παράδοση γίνεται είτε μέσω των ΕΛΤΑ Courier. Σε περιπτώσεις παραγγελίας με υπερβολικό βάρος ή όγκο, η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρεία.

Κατόπιν της αποστολής της παραγγελίας σας, ενημερώνεστε και λαμβάνετε τον κωδικό ιχνηλασιμότητας (tracking ID), μέσω του οποίου μπορείτε να ελέγξετε την πορεία της παραγγελίας σας.
Σας ευχαριστούμε

Κόστος Αποστόλης

α) Για αποστολές παραγγελιών η μεταφορά θα γίνεται με την EASY MAIL Ή ΕΛΤΑ COURIER Ή SPEEDEX με χρέωση 2€ αν η πληρωμή γίνει μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Σε περίπτωση που ή πληρωμή της παραγγελίας γίνει με αντικαταβολή τότε η χρέωση μεταφορικών και αντικαταβολής(1,2€) ανέρχεται στο ποσό των 3,2€ (περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Για αγορές αξίας άνω των 40€ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για μεταφορές άνω των 55€  η αντικαταβολή είναι δωρεάν.

   β) Για αποστολές παραγγελιών που αφορούν βαριά ή ογκώδη αντικείμενα σας ισχύουν οι ίδιες χρεώσεις. Όποιο και αν είναι το βάρος του δέματος δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.

    

    Μετά την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον αριθμό των δεμάτων. ( Εάν συνεργάζεστε με μεταφορική εταιρία μπορείτε να το σημειώσετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.)

δ) Για αποστολές στο εξωτερικό θα ισχύει ο κατάλογος των Ελληνικών ταχυδρομείων.